Udey Ismail

I'm Wedding & Travel photographer. As a photographer based in Kuala Lumpur, Malaysia, I'm well positioned to shoot projects anywhere in Malaysia & Australia
Lake Kawaguchiko #japan #tokyo #travel

Lake Kawaguchiko #japan #tokyo #travel

Shimokitazawa #japan #travel Shimokitazawa is a district in Setagaya, Tokyo and is usually considered to be one of Tokyo’s hippest neighborhoods among young people. 

Lake Kawaguchiku #japan #travel

Lake Kawaguchiku #japan #travel

Life is Espresso #espresso #coffee 

Life is Espresso #espresso #coffee 

Portrait #vscocam

Portrait #vscocam

Hari 25hb genap 4 bulan hagia

Hari 25hb genap 4 bulan hagia

Dalam perjalanan dan pendakian aku untuk sampai ke langtang banyak dugaan yang aku tempuhi, antaranya dengan masalah kedua lutut aku yang terseliuh, nasib ada stick yang dapat membantu pergerakkan aku, dalam kesakitan aku cuba memaksa untuk berjalanan. Cuaca yang sejuk jugak adalah dugaan yang paling aku tak tahan, bila berada didalam trekk hutan dan tidak mendapat cahaya matahari, buatkan badan kesemua anggota jadi sejuk dan mengigil dan tak sabar nak dapatkan matahari, walaupun matahari muncul, itu belum mampu mengurangkan kesejukkan yg aku alami, masalah hidung yang berair. Bekalan air memang perlu bagi aku, aku hanya minum air-air daripada longkang2 kecil daripada gunung.. Continue  (at Damai Kemuning)

Dalam perjalanan dan pendakian aku untuk sampai ke langtang banyak dugaan yang aku tempuhi, antaranya dengan masalah kedua lutut aku yang terseliuh, nasib ada stick yang dapat membantu pergerakkan aku, dalam kesakitan aku cuba memaksa untuk berjalanan. Cuaca yang sejuk jugak adalah dugaan yang paling aku tak tahan, bila berada didalam trekk hutan dan tidak mendapat cahaya matahari, buatkan badan kesemua anggota jadi sejuk dan mengigil dan tak sabar nak dapatkan matahari, walaupun matahari muncul, itu belum mampu mengurangkan kesejukkan yg aku alami, masalah hidung yang berair. Bekalan air memang perlu bagi aku, aku hanya minum air-air daripada longkang2 kecil daripada gunung.. Continue (at Damai Kemuning)

Dal bhat untuk mkn tengahari di langtang, satu sudu, lepas tu cukup emm (at Kathmandu)

Dal bhat untuk mkn tengahari di langtang, satu sudu, lepas tu cukup emm (at Kathmandu)

Utk mak cik2 ori dari ladang  (at Kathmandu)

Utk mak cik2 ori dari ladang (at Kathmandu)

Blog updated. Nak tau tips utk solo trekker, boleh baca kat blog departuresbyudeyismail.blogspot.com

Blog updated. Nak tau tips utk solo trekker, boleh baca kat blog departuresbyudeyismail.blogspot.com